facebook calvet

  • info@calvetanimalsiplantes.com
  • 93 804 58 01WhatsApp calvet640 214 268
Catalan Spanish

Millora la salut dental del teu gat

enfermetatLa malaltia periodontal és una de les malalties més freqüents en els gats, afectant més d'un 80% dels gats adults. Aquesta malaltia també anomenada gingivitis, engloba tots els processos inflamatoris induïts per la formació de placa en les peces dentals que afecten els teixits circumdants.


L'acumulació de placa a les dents i la posterior calcificació d'aquesta, provoca inflamació de les genives, destrucció del teixit periodontal i finalment la pèrdua de les dents.

 

La malaltia periodontal cursa de forma silenciosa i durant molt de temps no manifesta símptomes clínics evidents. Només en estadis ja avançats apareixen els problemes de salut com l'halitosi (mal alè), la pèrdua de gana, l'enrogiment i la degeneració de les genives.

desarrollo enfermetat

 

Arion Cat Original desenvolupa un concepte únic per mantenir i millorar la salut dental del gat. La seva fórmula especial actua sobre els diferents processos que condueixen a la malaltia periodontal. Gràcies a abordar el problema de manera multifactorial, aconseguim una reducció molt significativa de la incidència de gingivitis en els gats que s'alimenten amb Arion Cat Original.


Diversos estudis científics han descobert que la vitamina C fosforilada redueix la formació de placa i tosca i millora significativament els casos de gingivitis. Aquest efecte es potencia encara més si la utilitzem en combinació amb polifenols de te verd i polifosfats.

Els extractes de te verd (Camellia sinensis) tenen notables efectes antibacterians i propietats antioxidants causa de la presència de polifenols, incloent les catequines. S'ha comprovat científicament que els extractes de te verd redueixen la càrrega bacteriana a nivell bucal i també la placa i l'halitosi.

Els polifosfats, que van recobrint les croquetes, s'alliberen en la cavitat oral per atrapar de forma natural el calci en la saliva, impedint d'aquesta manera la seva integració en la matriu de la placa de tosca.
Posteriorment, aquest calci és alliberat de nou en el tracte digestiu, on pot ser absorbit i contribueix al desenvolupament esquelètic i la formació d'ossos forts.

 

Per qué escollir Arion Original?

L'ambició d'Arion és que les mascotes i els seus propietaris gaudeixin junts i la nostra forma de aconseguir-ho és oferir al teu gat la millor nutrició. Tots els nostres productes han estat desenvolupats amb un únic objectiu: "feeding your enjoyment".


Arion Cat Original t'ofereix una acurada selecció d'aliments d'altíssima qualitat, adaptats a les necessitats específiques del teu gat. Basant-se en els més de 30 anys d'experiència i en els recents estudis científics sobre nutrició en gats, el nostre equip de especialistes en nutrició ha desenvolupat Arion Cat Original amb una especial sensibilitat cap al món felí.

comparacion

Els productes de la gamma Arion Cat Original són "gluten free", és a dir, no contenen blat de moro, blat o soja. A més són productes OGM, lliures d'ingredients genèticament modificats i sense saboritzants ni colorants artificials. D'aquesta manera Arion Cat Original ajuda a reduir la incidència de sensibilitats alimentàries en gats.


Pregunta a la nostra botiga pels productes Arion Cat Original y tingues cura de la salut del teu gat

 

Contacta amb nosaltres

 

 

Calvet animals i plantes

Contem amb una àmplia selecció d’articles perquè puguis tenir cura dels teus animals i plantes, des d’animals de companyia, granja , cavalls i per l’hort i jardí...

 

Contacta'ns

Treballa amb nosaltres

Si vols treballar amb nosaltres, si us plau omple el formulari i adjunta el teu CV.

Contactarem amb tu quan tinguem alguna vacant a la nostra empresa...

Enviar CV

Contacte

Carrer d'Alemanya, 47
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 804 58 01WhatsApp calvet640 214 268

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Veure mapa